Sosyal Medya

İzmir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi’nin Açılış Törenine Katıldı.

İzmir Şehir Hastanemiz, 547 yataklı Cerrahi ve Onkoloji Hastanesi, 188 yataklı Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 513 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 300 yataklı fizik tedavi rehabilitasyon ve 100 yataklı yüksek güvenli adli psikiyatri hastanesi içerir.

Paylaşım

tarih:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti İzmir Milletvekilleri, Büyükşehir Adayı Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve çok sayıda siyasetçi, bürokrat, sağlık yöneticisi, sağlık çalışanları ve vatandaşlar açılış törenine katıldı.

İzmir Şehir Hastanesi hem ülkemizin hem de dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli ve en modern sağlık kurumlarından biridir.”

Erdoğan’a hitaben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastanesinin ve bağlantı yollarının hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 628 bin metrekarelik kapalı alanıyla, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım, ameliyathaneleri ve kapalı-açık otoparkıyla İzmir’e yakışır bir eser olduğunu belirtti.

İzmir Şehir Hastanesi, sadece ülkemizde değil, aynı zamanda dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli ve en çağdaş sağlık tesislerinden biridir. Bu harika yatırım, altı farklı hastaneyi bünyesinde barındırıyor ve bizim eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir göstergesidir.”

Şehir Hastanesi ile güzel İzmir daha da güzel olacak.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuşmasında, İzmir Şehir Hastanesi, ileri teknolojik alt yapısıyla “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuzun küresel gücünü temsil ediyor.

İzmir Şehir Hastanemiz, 547 yataklı Cerrahi ve Onkoloji Hastanesi, 188 yataklı Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 513 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 300 yataklı fizik tedavi rehabilitasyon ve 100 yataklı yüksek güvenli adli psikiyatri hastanesi içerir. Şehir Hastanesi, İzmir’in güzelliğini artıracak.”dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla kurdele keserek İzmir Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı, açılış töreninin ardından hastanede incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Şehir Hastanesinde tedavi gören hasta çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmir

Çeşme Açıklarında 73 Düzensiz Göçmen Sahil Güvenlik Tarafından Kurtarıldı

Paylaşım

tarih:

By

İzmir açıklarında 73 düzensiz göçmen kurtarıldı


İzmir’in Çeşme ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 4’ü çocuk 73 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çeşme açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu lastik bot ve can salları hakkında ihbar alındı.

Bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik botları, lastik bot ve 2 can salındaki toplam 73 düzensiz göçmeni kurtardı. Kurtarılan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Yunanistan unsurlarının, düzensiz göçmenleri yasa dışı olarak Türk kara sularına geri ittiği ve bu tür uygulamaların uluslararası hukuka aykırı olduğu belirtildi.

İzmir açıklarında 73 düzensiz göçmen kurtarıldı
İzmir’in Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 4’ü çocuk 73 düzensiz göçmen kurtarıldı. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. ( Sahil Güvenlik Komutanlığı – Anadolu Ajansı )

Türkiye, göçmen krizinde insan haklarına saygılı bir tutum sergileyerek, denizde tehlike altındaki düzensiz göçmenlere yardım etmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri, Ege Denizi’ndeki düzensiz göçmen kurtarma operasyonlarını aralıksız sürdürerek, göçmenleri güvenli bir şekilde karaya ulaştırmayı amaçlıyor.

Devamını Oku

İzmir

İzmir Sanat ve Antika Fuarı 1-5 Mayıs Kültürpark’ta

Paylaşım

tarih:

By

İzmir'de açılan iki fuarda son model tekneler ve antikalar sergileniyor

İzmir Sanat ve Antika Fuarı, 1-5 Mayıs tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleştiriliyor. Fuar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dev portresiyle dikkat çekiyor ve sanat ile antikaya ilgi duyanlar için geniş bir yelpaze sunuyor. Fuar kapsamında, 125 galeri, 1500 sanatçı ve 100 antikacı yer alıyor.

Ziyaretçiler, fuarda binlerce resim ve obje ile karşılaşacaklar. Fuar, resim, heykel, seramik, cam, tekstil, mücevherat gibi çeşitli sanat dallarında eserler sergiliyor. Aynı zamanda antika eşyalar ve koleksiyon ürünleri de fuarda ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor.

Sanat ve antika meraklılarına hitap eden İzmir Sanat ve Antika Fuarı, 5 Mayıs’a kadar açık olacak ve geniş içerik yelpazesiyle farklı zevklere sahip konukları ağırlayacak. Sanat eserleri ve antikaların yanı sıra, fuarda çeşitli atölyeler, seminerler ve sergi etkinlikleri de düzenleniyor. Bu etkinliklerle ziyaretçiler, sanat dünyasının farklı yönlerini keşfetme ve yeni bağlantılar kurma fırsatı bulacak.

Devamını Oku

İzmir

İZMİR BOAT SHOW 2024 Kültürpark’ta

Paylaşım

tarih:

By

İzmir'de açılan iki fuarda son model tekneler ve antikalar sergileniyor

Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı


İzmir’de Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı (Marine Saloon Trade-MAST), Fuar İzmir’de ziyaretçileriyle buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuarcılık İştiraki İZFAŞ ve ED Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın açılışı dolayısıyla yapılan törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir’in önemli bir liman kenti olduğunu ve denizcilik sektöründe çalışanların desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Tugay, İzmir’in denizcilik alanındaki potansiyelini artırmak ve sektördeki işletmeleri desteklemek amacıyla bu tür fuarların önemine değindi. Tugay, denizcilik sektöründe çalışan insanların ve firmaların, fuar sayesinde geniş bir kitleyle buluşma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Törenin ardından protokol üyeleri, fuarda sergilenen tekne, ekipman ve aksesuarları inceledi. 2. Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı’nda, boyları 3 ile 16 metre arasında değişen motoryat, yelkenli, trawler, sürat tekneleri ve botlar sergileniyor. Ayrıca, fuarda denizcilik sektöründe kullanılan çeşitli ekipman ve aksesuarlar da katılımcılar tarafından beğeniye sunuluyor.

5 Mayıs’ta sona erecek olan fuarın, 30 binden fazla kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Fuarda yerli ve yabancı tekne markalarının yanı sıra denizcilik sektörü ile ilgili birçok firma yer alıyor. Fuar, deniz tutkunlarına yat kiralama işine gireceklere ve sektördeki profesyonellere, yeni teknolojileri ve trendleri yakından takip etme fırsatı sunuyor. Ayrıca, fuar kapsamında düzenlenen etkinlikler ve tanıtım programlarıyla denizcilik sektörüne ilgi duyan ziyaretçiler için çeşitli aktiviteler de gerçekleştiriliyor.

Devamını Oku

Güncel

Copyright © 2024 Esnaf Haber Tüm Hakları Saklıdır.