Sosyal Medya

Federasyonlar

2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başlıyor

Her yıl merak beklenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası bu yıl Antalya’da başlıyor.

Paylaşım

tarih:

Photo: Shutterstock

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası yaklaşıyor. 20-27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası düzenlenecektir.

7–12 ve 13–18 yaş grubundaki satranç sporcuların mücadele ettiği Yaş Grupları, Avrupa’nın en çok katılımlı satranç organizasyonlarından biridir. Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, ülkenin dört bir yanından binlerce sporcu, antrenör, aile ve katılımcıdan oluşmaktadır.

Şampiyonalara, İl/İlçe Yarışmalarını tamamlayan sporcular, 2023 Milli Takım havuzunda yer alan sporcular, KKTC’li sporcular, Ulusal ve FIDE unvanlı sporcular kayıt yaptırabilirler.

İl Müdürlüklerinden onaylı kafile listelerinde olmayan sporcular final yarışmalarına katılamayacaklardır. Tüm başvurular iptal edilecektir. Yukarıda belirtilen şartları karşılamayan sporcular şampiyonadan çıkarılacaktır.

Şampiyona yarışması için sayfalar:

http://tyg2024.tsf.org.tr/

http://yildizlar2024.tsf.org.tr/

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Federasyonlar

PALANDÖKEN, “ALLAH ÜLKEMİZE BİR DAHA BÖYLE FELAKETLER YAŞATMASIN”

Paylaşım

tarih:

By

 6 Şubatta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ülkemizi derin bir yasa boğan, on binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam 1 yıl geçti. Art arda yaşadığımız 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonucunda maddi ve manevi çok büyük yıkımlar yaşadık. Çok sayıda vatandaşımız ne yazık ki sevdiklerinden, evinden ve işinden oldu. Geçmiş yıllarda meydana gelen ve yüreğimizi yakan depremlerden sonra nasıl ayağa kalktıysak bu deprem sonrasında meydana gelen sel ve orman yangınları da dahil olmak üzere birlik ve beraberliğimiz sayesinde yeniden ayağa kalkacağımıza inancım tam. Yurdun dört bir yanından esnaf ve sanatkarlarımızla ile birlikte vatandaşlarımızın verdiği maddi ve manevi yardımlar hiçbir zaman unutulmaz.  Depremin olduğu andan itibaren halkımızın yanında olan, aralıksız olarak yardım ve çalışmalarına devam eden devletimize Allah zeval vermesin. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle felaketleri yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Devamını Oku

Ekonomi

İESOB TV Yayına Başlıyor

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Türkiye’deki esnaf teşkilatları içinde ilk televizyon yayınını başlatmanın gururunu yaşıyor.

Paylaşım

tarih:

By

Photo: Shutterstock

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Türkiye’deki esnaf teşkilatları içinde ilk televizyon yayınını başlatmanın gururunu yaşıyor.
İESOB TV, 25 Ocak 2024 Perşembe günü yayınlanacak olan “Başkanlar Konuşuyor” programı ile esnaf sanatkarların ve teşkilatlarının sorunlarını ve görüşlerini halkın dikkatine sunmayı amaçlamaktadır. İESOB Başkanı Yalçın Ata, İESOB TV’nin ilk programının konuğu olacak.
TV programları.
İESOB TV’de esnaf sanatkarlara mesleki, idari, sosyal güvenlik, vergi, istihdam, ulaşım ve diğer konularda uzmanlardan eğitim programları hazırlanacak.
Ek olarak, İESOB TV’ye konuk olarak oda başkanlarını faaliyetlerini, sektördeki sorunları ve beklentilerini anlatabilecekler. Bu bağlamda, İESOB TV, İzmir Esnaf Camiası için önemli bir iletişim aracı olarak hizmet vermeyi amaçlıyor.
İESOB Başkanı Yalçın Ata, “Hep önümüze bakıyor, ileriye bakıyor, daha iyi ve etkin hizmet vermenin yollarını araştırıyoruz. Medyanın büyük önem kazandığı İletişim Çağı’nın gereklerini yerine getiriyoruz.” Temel hedefimiz, esnaf sanatkarlarımızı her alanda geliştirmek, çağa uyumlarını kolaylaştırmak ve değişen toplum düzeninde hak ettikleri yeri almalarını sağlamak. Bu düşüncelerle kurulan İESOB TV, bir televizyon kuruluşu olacak. Esnaf sanatkarların ve oda idarecilerimizin ufkunu genişletecek ve mevcut koşullara uygun bir vizyon oluşturacaktır. İESOB TV, İzmir Esnaf Teşkilatı’nın haklı gururu olan oda idarecilerinin ve esnaf sanatkarlarımızın sesidir.’ dedi.

Devamını Oku

Güncel

Copyright © 2024 Esnaf Haber Tüm Hakları Saklıdır.