Sosyal Medya

Spor

Çağdaş Bodrumspor Basketbol Takımı, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına hazır

Paylaşım

tarih:

MUĞLA (AA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek Çağdaş Bodrumspor, hazırlıklarını tamamladı.Menteşe Spor Salonu’nda yarın saat 18.00’te oynanacak müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamlayan Çağdaş Bodrumspor, maçı kazanmak için sahaya çıkacak.Çağdaş Bodrumspor Kulübü; Muğla halkını, sporseverleri ve basketbol tutkunlarını, karşılaşmayı birlikte izlemeye davet ederek, yarınki müsabaka için takımlarına destek çağrısında bulundu.

İzmir

Göztepe Teknik Direktörü Stoilov’dan Süper Lig’e Çıkış Değerlendirmesi

Paylaşım

tarih:

By

Stanimir Stoilov

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Trendyol 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmayı başarmaları hakkında yaptığı değerlendirmede, bu başarıyı “güzel bir şekilde” elde ettiklerini ifade etti. Urla Adnan Süvari Tesisleri’ndeki antrenmandan önce konuşan Stoilov, sezonu iyi bir şekilde bitirdiklerini ve oyuncularının büyük katkısıyla Süper Lig’e yükseldiklerini belirtti.

Göreve geldiğinde Göztepe’nin stadının yarı yarıya dolu olduğunu söyleyen Stoilov, takımın futbol tarzını değiştirerek daha atak ve agresif bir oyun oynamak istediklerini, bunun sonucunda da son 10 maçı kapalı gişe oynadıklarını vurguladı. Taraftarların desteğine teşekkür eden teknik adam, futbolun zor günleri de olduğunu belirterek taraftarların her zaman yanlarında olacağını umduğunu söyledi.

Stanimir Stoilov

Stoilov, futbolcularda görmek istediği kazanma arzusunu dile getirerek, “Benim için beraberlik hiçbir zaman iyi bir sonuç olmadı. Bunu oyuncularıma da kabul edilmeyeceğini ilettim. Onların da desteğiyle birlik olduk ve bununla beraber iyi sonuçlar gelmeye başladı” dedi.

Teknik direktör Stanimir Stoilov, oyuncularının sürekli gelişmesini beklediğini ve gelişim gösterdikçe başarının geleceğini ifade ederek, takımın başarısı için kendisinin ve oyuncularının her gün daha iyi olmayı hedeflediğini söyledi.

göztepe idman

Göztepe’nin Süper Lig’e yükselmesiyle ilgili bu değerlendirmeler, kulüp için yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Stoilov, Süper Lig’de rekabet etmek için sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, takımının başarılı bir sezon geçireceğine inandığını dile getirdi.

Devamını Oku

Spor

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası, Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 105. Yıldönümünde Başlıyor

Paylaşım

tarih:

By

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası

Türkiye Satranç Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 105. yıldönümünde Samsun’da gerçekleştirilecek. Şampiyona, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da içine alan 18-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Samsun İlk Adım Satranç Salonu’nda yapılacak.

Bu özel etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından genç satranç sporcuları bir araya gelecek ve şampiyonluk için hamlelerini yapacak. Şampiyona kapsamında, toplam 150 bin lira nakdi ödül dağıtılacak. Şampiyon olan sporcu, 2024 Türkiye Şampiyonası’na doğrudan katılım hakkı kazanacak.

Şampiyona ile ilgili detaylar ve yarışma kuralları için Yarışma Sayfası ziyaret edilebilir. Bu etkinlik, satranç sporunun gençler arasında yaygınlaşmasına katkı sağlarken, aynı zamanda Türkiye’nin spor alanındaki potansiyelini göstermeyi hedefliyor.

Devamını Oku

Spor

Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası 13 – 17 Mayıs’ta Rize’de

Paylaşım

tarih:

By

Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası

Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Federasyon ve Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası’nın katkılarıyla 13 – 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize’de GSİM Yenişehir Spor Salonu’nda düzenlenecek.

Bu önemli şampiyona, Türkiye genelinde 81 ilde gerçekleştirilen il elemeleri ve 8 farklı ilde yapılan Türkiye Okul Sporları Satranç Grup Yarışmaları’nın ardından gerçekleşecek. Final aşamasında yer alacak yaklaşık 700 sporcu, Rize’de satranç hamlelerini yaparken, aynı zamanda Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen sporcularla tanışma ve illerin kültürlerini keşfetme fırsatı da bulacaklar.

Türkiye İş Bankası’nın 2017 yılından bu yana desteklediği şampiyona, bu yıl da dereceye giren çocukları teknoloji ödülleriyle ödüllendirecek. Okul sporları alanında satranç hamlelerinin yapıldığı bu etkinlik, genç sporcuların bilgi, beceri ve satranç yeteneklerini sergileme imkanı sunuyor.

Şampiyonaya katılma hakkı kazanan okulların, kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmekte. Organizasyon, sporculara rekabet ortamı sağlamanın yanı sıra, onların yeteneklerini geliştirmeye ve satranç alanında deneyim kazanmalarına katkı sunacak.

Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası’na katılacak sporculara ve okullara başarılar dilerken, turnuvanın detaylarına ve güncel bilgilere Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ulaşılabileceğini hatırlatıyoruz.

Katılım ve Turnuva Hakkında Bilgi:

  • Tarih: 13 – 17 Mayıs 2024
  • Yer: GSİM Yenişehir Spor Salonu, Rize
  • Katılımcı sayısı: Yaklaşık 700 sporcu
  • Sponsorluk: Türkiye İş Bankası
  • Etkinlik türü: Okul Sporları Satranç Şampiyonası
  • İletişim ve kayıt işlemleri için: Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Satranç şampiyonasında yarışacak tüm sporculara ve okullara başarılar dileriz.

Turnuva Sitesi: http://okulsporlari.tsf.org.tr/

Devamını Oku

Popüler