Sosyal Medya

Denizli

Denizli Sanayi Odası, Türkiye’nin En Mutlu 50 İş Yeri Arasında Yer Aldı

Paylaşım

tarih:

denizli sanayi odası

Denizli Sanayi Odası (DSO), Happy Place to Work tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri” araştırmasında Türkiye’nin en mutlu 50 iş yeri arasında yer aldı. DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, bu sonuçla listeye giren ilk sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, bundan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Kasapoğlu, DSO’nun güçlü bir meslek örgütü olarak sanayicinin ve reel sektörün yaşadığı birçok sorunu çözmek için çalıştıklarını, ayrıca sanayicilere projeler geliştirdiklerini belirtti. Kasapoğlu, “Bu başarıyı sağlayan çalışma arkadaşlarımın hepsini kutluyorum,” dedi.

DSO Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu ise, DSO’nun “En Mutlu İş Yerleri” listesine girmesinin önemini vurgulayarak, “Sanayi ve Ticaret Odaları içerisinde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen mesai arkadaşlarımıza ve yönetim kuruluna elde edilen bu başarıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sürdürebilir olması için insanların bulunduğu ortamdan mutluluk duyması gerekiyor,” dedi.

Basın toplantısında, DSO’nun çalışma ortamını nasıl geliştirdiğine dair bilgiler de verildi. Bu tür başarıların sürdürülebilir olması için çalışma ortamının motivasyon ve mutlulukla desteklenmesi gerektiği ifade edildi. DSO’nun bu başarıyı daha fazla sanayiciye hizmet vermek için kullanacağı ve diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olacağı da belirtildi.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Denizli

Çocukların Bıçaklı Kavgası Kanlı Bitti

Paylaşım

tarih:

By

15 yaşındaki bir çocuk, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde parkta bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Sümer Mahallesi 2291 sokaktaki parkta B.S. (15) ve B.K. (15) arasında bir tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda B.S. kasık bölgesinden bıçakla B.K’yi yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık personeli gönderildi.

Yaralının sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

Polis ekipleri şüpheli B.S’yi bulmaya başladı.

Devamını Oku

Popüler