Sosyal Medya

Adalet

İzmir’de Tefecilik ve Dolandırıcılık Operasyonu: 23 Şüpheli Yakalandı

Paylaşım

tarih:

tutuklanma

İzmir’de tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda, 23 şüpheli yakalandı.

Soruşturma kapsamında, tefeci usulü yüksek faiz oranlarıyla borçlandırdıkları kişileri tehdit ettikleri öne sürülen 8, nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla 3, başkalarına ait kimlik bilgileriyle kredi kartı çıkararak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 3 ve Vergi Usul Kanunu’na muhalefet ve resmi belgede sahtecilik suçlamalarıyla 11 olmak üzere toplam 25 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Eş zamanlı operasyon sonucunda 23 şüpheli gözaltına alındı. Firari durumda olan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Operasyonlar, tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık gibi suçlarla mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılığını ortaya koyuyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Adalet

Muğla Seydikemer Kayıp Şaban Cinayeti ile İlgili Gözaltı

Paylaşım

tarih:

By

Muğla'da kayıp kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili 5 şüpheli adliyeye sevk edildi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 50 gündür kayıp olan Şaban A’nın (52) cesedinin bulunmasının ardından, olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin bulunmasının ardından Şaban A’nın eski eşi Emine K., oğlu Mert A., Mustafa A. ve arkadaşı Burhanettin Ö. ile kayınvalidesi Durkadın K.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilerek Fethiye ilçesine götürüldü.

Şaban A., 50 gündür kayıp olarak aranıyordu. Ailesi, kaybolması üzerine bir televizyon programına katılarak yardım istemişti. Şaban A’nın cesedi, Seydikemer ilçesindeki Sarıyer mevkisinde bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma kapsamında 14 Mayıs’ta 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Güncelleme – Muğla’da Kayıp Kişinin Cesedinin Bulunmasına İlişkin 3 Kişi Tutuklandı

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 50 gündür kayıp olan Şaban A.’nın (52) cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Şaban A.’nın cesedinin bulunmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan eski eşi Emine K., oğlu Mert A., Mehmet A., arkadaşı Burhanettin Ö. ve kayınvalidesi Durkadın K.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığında sorgulanan şüphelilerden Emine K., Mert A. ve Burhanettin Ö., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, Durkadın K. ve Mehmet A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şaban A., 50 gündür kayıp olarak aranıyordu ve ailesi bu süreçte bir televizyon programına katılarak yardım istemişti. Şaban A.’nın cesedi Seydikemer ilçesindeki Sarıyer mevkisinde bulunmuştu. Olayla ilgili olarak 5 şüpheli 14 Mayıs’ta gözaltına alınmış ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Devamını Oku

Adalet

Manisa’da Kadın Cinayeti: Tartıştığı Karısını Bıçaklayan Koca Yakalandı

Paylaşım

tarih:

By

manisa cinayet

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, bir kişi tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdü. Olay, Selvilitepe Mahallesi’nde meydana geldi. 48 yaşındaki M.A.E. ve 39 yaşındaki eşi H.E. arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma şiddetlendi. Tartışma sırasında M.A.E., karısını bıçakladı ve ardından sokakta tüfekle havaya ateş edip kaçtı.

manisada karısına cinayet

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cenazesi Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, cinayetin ardından olay yerinden kaçan M.A.E’yi sokakta yakaladı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Devamını Oku

Adalet

Kütahya’da 2 Kişiyi Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Paylaşım

tarih:

By

Kuaför Salonunda Silahlı Saldırı:
Kütahya’da bir kuaför salonunda tüfekle 2 kişiyi öldüren zanlı Rifat Kavuk, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Yunus Emre Mahallesi Saba Sokak’ta bulunan kuaför salonunda gerçekleşen saldırıda, iş yeri sahibi Necmi Aslan (50) ile içeride müşteri olarak bulunan Hüseyin Erden (60) yaşamını yitirmişti.

Kütahya'da kuaför salonunda 2 kişiyi öldüren şüpheli tutuklandı
Kütahya’da, kuaför salonunda tüfekle 2 kişiyi öldüren Rifat Kavuk (80) tutuklandı. ( Muharrem Cin – Anadolu Ajansı )

Zanlı Rifat Kavuk, adliyede verdiği ifadede pişmanlık duyduğunu belirterek, kendisiyle alay edilmesi nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini iddia etti. Kavuk’un adliyedeki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı.

Kütahya'da kuaför salonunda 2 kişiyi öldüren şüpheli tutuklandı
Kütahya’da, kuaför salonunda tüfekle 2 kişiyi öldüren Rifat Kavuk (80) tutuklandı. ( Muharrem Cin – Anadolu Ajansı )

Dün meydana gelen saldırıda, Rifat Kavuk’un tüfekle kuaför salonuna gidip rastgele ateş açtığı ve olay yerinden kaçtığı bildirilmişti. Olayda, kuaför salonunun sahibi Necmi Aslan ile müşteri Hüseyin Erden, olay yerinde yaşamını yitirmişti. Olay sonrası kaçan zanlı, kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Soruşturma devam ediyor.

Devamını Oku

Popüler