Sosyal Medya

Ekonomi

Yeni Renault Duster, 2024 yazında yollarda olacak

Paylaşım

tarih:

renault-duster-2024-yeni

Yeni Renault Duster, Türkiye’de ilk kez fiziksel olarak tanıtıldı. MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, Oyak’ın Renault Group ile birlikte gerçekleştireceği 400 milyon avronun üzerinde yatırımla hem Renault’nun hem de Türkiye’nin uluslararası konumunu daha da güçlendireceğini belirtti.

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi Jan Ptacek, Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında yeni Renault Duster’ın üretilmesinden gurur duyduklarını belirtti. MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, Renault Group ile birlikte Oyak tarafından yapılan 400 milyon avronun üzerinde yatırım, yeni Renault Duster ile birlikte Renault ve Türkiye’nin uluslararası konumunu güçlendirecek.”” dedi.

Yeni Renault Duster, “Türkiye’nin Duster’ı Yeni Renault Duster” mottosuyla İstanbul Ümraniye’de ilk kez bir ormanda tanıtıldı.

Yeni Renault Duster, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları tarafından üretilip dünyanın dört bir yanındaki ülkelere ihraç edilirken büyük ilgi gördü.

MAİS Genel Müdürü Çağdaş, toplantıda yaptığı konuşmada, “Aralık 2023’te Renault Markası CEO’su Fabrice Cambolive ile İstanbul’da duyurduğumuz Renault Uluslararası Oyun Planı 2027 ile Türkiye’nin bir ihracat merkezi haline geleceğini ve 2027 yılına kadar Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda 3’ü SUV olmak üzere 4 yeni Renault modeli üretileceğini vurguladık. Bu planın en önemli aşamalarından biri olan yeni Renault Duster’ı bugün sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.ifadelerini kullandı.

yeni reno duster 2024

Modern, yeni Renault Duster’ın Duster deneyimini yeni bir boyuta taşıdığını ve bu deneyimi Türkiye’den tüm dünyaya taşıdığını belirterek, “OYAK’ın Renault Grubu ile birlikte gerçekleştireceği 400 milyon avronun üzerinde yatırım, yeni Renault Duster ile birlikte hem Renault’nun hem de Türkiye’nin uluslararası konumunu daha da güçlendirecek” dedi.açıklama yaptı.

Yeni Duster’ın fiyatının henüz belli olmadığını belirten Berk Çağdaş, fiyatın temmuz ayındaki ikinci tanıtım toplantısında açıklanacağını söyledi.

-Türkiye’deki endüstriyel varlığımızın büyümesi için yeni bir aşama kaydedilecektir.

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Jan Ptacek, Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında üretilen yeni Renault Duster ile gurur duyduklarını belirtti.

Uluslararası Oyun Planı 2027, yeni Renault Duster ile Türkiye’de dört yeni Renault modelini üretmemizi sağlayacak. Yeni Renault Duster, markayı güçlendirecek, SUV pazarında ayak izimizi genişletecek ve elektrifikasyon planımızı hayata geçirecek. Bursa fabrikamızı Avrupa ve dünyanın her yerine ihracat için bir merkez haline getireceğiz. Oyak-Renault, endüstriyel mükemmelliğe ve Avrupa’nın en yüksek kalite standartlarına sahiptir. Yeni Renault Duster lansmanı, Türkiye’deki varlığımızın büyümesi için önemli bir dönüm noktası olacak.”

  • Yeni Renault Duster, 2024 yazında piyasaya sürülecek.

Renault Uluslararası Pazarlar Ürün Direktörü Juan-Camilo Velez Martinez’e göre, yeni Renault Duster, CMF-B platformu sayesinde çok enerjili güç aktarma organlarından ve yüksek teknolojili multimedya donanımlarından yararlanacak. Yeni Renault Duster, 145 beygirlik E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemi ile modern ve ekonomik bir kullanım sunarken, openR 10.1′ multimedya dokunmatik ekranına bağlanabilirliği sayesinde düzenli güncellemelere erişim sağlıyor.açıklama yaptı.

Yeni Renault Duster, Renault imzasını taşıyan güçlü ön ızgarasıyla ve farklı gereksinimlere cevap veren iki veya dört çekişli motor seçenekleriyle yollara çıkacak. Yeni Renault Duster, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek ve hem Türkiye pazarına hem de tüm dünyaya ihraç edilecek. Yeni Renault Duster, Mayıs ayı sonunda ön siparişe sunulacak ve 2024 yazında piyasaya sürülecek.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi

Vodafone’lulara Özel Anında 1000 TL İade 31 Mayıs’a Kadar

Paylaşım

tarih:

By

Vodafone'lulara Özel Anında 1000 TL

Hayat Finans Banka Kartı Kampanya Koşulları

Hayat Finans, Vodafone müşterilerine özel olarak düzenlediği kampanya ile 25 Nisan 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan harcamaların %10’unu, toplamda 1.000 TL’ye kadar anında iade ediyor.

Kampanya Detayları:

  • Kampanya Süresi:
  • 25 Nisan 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Özel Müşteri Kitlesi:
  • Kampanya yalnızca Vodafone müşterileri için geçerlidir.
  • Başlangıç Şartı:
  • Kampanya, Hayat Finans banka kartı ile ilk ödeme yapıldığında başlar.
  • Ödeme Yöntemleri:
  • Ödemeler QR kod, fiziksel kart veya online platformlar aracılığıyla yapılabilir.
  • İade Oranı:
  • Hayat Finans banka kartı ile yapılan harcamaların %10’u cari hesaba anında iade edilir.
  • İade Üst Limiti:
  • Toplam iade tutarı 1.000 TL’dir. Bu limite ulaşıldığında kampanya sona erer.
  • Kampanya Sona Erme Koşulları:
  • Kampanya 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erdiğinde iade kazanım hakkı da sona erer.
  • Değişiklik Hakkı:
  • Hayat Finans, kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Örnek Hesaplama:

Eğer kampanya süresi boyunca Hayat Finans banka kartınızla 5.000 TL harcama yaparsanız:

  • İade Tutarı:
  • 5.000 TL’nin %10’u olan 500 TL cari hesabınıza iade edilir.

Eğer toplam harcamanız 12.000 TL’ye ulaşırsa, iade tutarı:

  • İade Tutarı:
  • 12.000 TL’nin %10’u 1.200 TL olur. Ancak kampanya gereği maksimum 1.000 TL iade edilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

  • Kampanya tarihleri arasında yapacağınız tüm harcamalar için geçerli olacaktır.
  • Toplam iade tutarı 1.000 TL’ye ulaştığında kampanyadan yararlanma hakkınız sona erer.
  • Kampanya süresi dışında yapılan harcamalar iade kapsamında değildir.

Bu kampanya ile harcamalarınızı yaparken, iade alarak tasarruf etme fırsatını kaçırmayın!

Devamını Oku

Adana

Ankutsan Adana’daki Yeni Fabrikasında Üretim Rekorunu Kutladı

Paylaşım

tarih:

By

Ankutsan Adana'daki Yeni Fabrikasında Üretim Rekorunu Kutladı

Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren Ankutsan, Adana’daki yeni fabrikası PM2’nin günlük 768 ton kağıt üretimiyle kendi rekorunu kutladı.

Ankutsan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan yeni fabrikasıyla firmanın tam entegre bir yapıya ulaşma hedefine önemli bir adım attı. Yıllık 300 bin ton kapasiteli bu fabrika, Ankutsan’ın operasyon ve yazılım altyapılarıyla tamamen entegre çalışacak şekilde tasarlandı.

Fabrika, hizmete girdiğinden bu yana günlük 768 ton üretim kapasitesine ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Bu başarı, Ankutsan’ın Adana’daki tesislerinde üretim rekorunu kutlamak için düzenlenen etkinlikle taçlandırıldı.

“Her Şeyin İlki Yaşandı”

Ankutsan Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kesgi, bu başarıyı kutlamak için düzenlenen etkinlikte, fabrikanın üç yıl önce bir hayal olduğunu ve bu hayali gerçekleştirmek için firma içinde birçok fikir alışverişi yaptıklarını belirtti. Kesgi, fabrikanın inşasında karşılaşılan zorluklara rağmen bu zorlu işin altından kalktıklarını ve şu anda fabrikanın günlük 768 ton üretim kapasitesine ulaştığını ifade etti.

Kesgi konuşmasında şunları söyledi:

“Bu fabrika aslında her şeyin ilkinin yaşandığı, her şeyin ilkini yaptığımız, bizi de gururlandıran çok müthiş bir fabrika oldu. İnşallah hedefimiz günlük 1000 tonu yapacağız. Yıllık 250-300 bin ton gibi bir hedefimiz var.”

Ayrıca, Adana’daki tesislerinin birçok tedarikçisinin yine kentten olduğuna dikkat çeken Kesgi, yerel işbirliklerine verdikleri önemi vurguladı. Konuşmasının ardından Kesgi, fabrikaya katkıda bulunan tedarikçilere ve çalışanlara plaket takdim etti.

Yenilikçi ve Çevreci Yeni Fabrika PM2

Ankutsan’ın yeni fabrikası PM2, şirketin tükettiği ham maddenin tamamını üretebilme vizyonunun bir parçası olarak hayata geçirildi. Geri dönüşüm odaklı ve ileri teknolojilerle donatılan fabrika, su ve elektrik tüketimini minimize edecek sistemlerle donatıldı. Ayrıca, çatı güneş enerji sistemi ve buhar türbini gibi yenilikçi enerji çözümleriyle kendi enerjisini üretme kapasitesine sahip olan PM2, çevre dostu bir üretim tesisi olarak öne çıkıyor.

Ankutsan’ın bu adımı, yalnızca üretim kapasitesini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirliğe de büyük katkı sağlamaktadır. Bu gelişmelerle birlikte Ankutsan, oluklu mukavva sektöründe yenilikçi ve sürdürülebilir üretim yöntemleriyle lider konumunu pekiştirmeye devam ediyor.

Devamını Oku

Ekonomi

Karsan, Avrupa’da Ödül Yağmuruna Tutuldu

Paylaşım

tarih:

By

Karsan, Avrupa'da Ödül Yağmuruna Tutuldu

Karsan, Electric Evolution stratejisiyle Global Business & Finance Magazine’den üç ödül birden kazandı.

Karsan, yenilikçi yaklaşımı ve e-mobilite çözümleri ile küresel sahnede ödüllendirilmeye devam ediyor. Şirket, “Electric Evolution” konseptiyle Global Business & Finance Magazine’den aldığı Avrupa’nın En İyi e-Mobilite Öncü Şirketi, Avrupa’nın En Yenilikçi Otobüs Üreticisi ve Avrupa’nın En İyi Elektrikli Ticari Araç İhracatçısı ödülleri ile başarılarına yenilerini ekledi.

Toplu Ulaşımın Dönüşümüne Öncülük Ediyor

ABD’den Japonya’ya kadar geniş bir coğrafyada toplu ulaşımın yeni nesil teknolojilerle dönüşümüne liderlik eden Karsan, “Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” vizyonu doğrultusunda geliştirdiği modellerin başarısını dünya çapında prestijli ödüllerle taçlandırıyor.

Avrupa’da elektrikli, otonom ve hidrojen teknolojilerinin hepsini sunabilen tek marka olan Karsan, 23 ülkede 1000’den fazla elektrikli aracıyla elektrikli araç parkını büyütmeye devam ediyor. Son 4 yıldır aralıksız şekilde Avrupa’da elektrikli minibüs ve midibüs pazarlarının en fazla tercih edilen araçları olan yüzde 100 elektrikli e-JEST ve e-ATAK modelleri, sıfır emisyon özellikleriyle karbon ayak izini azaltmaya katkı sağlıyor.

Avrupa’nın En Yenilikçi Otobüs Üreticisi!

Karsan, Avrupa’nın En Yenilikçi Otobüs Üreticisi ödülüyle toplu ulaşımda yenilik ve teknolojinin öncüsü olmaya devam ediyor. Finlandiya’nın Tampere şehrinde kullanılmak üzere teslim ettiği 8 metrelik Otonom e-ATAK ve ABD’deki Michigan State University kampüsünde 1.5 yıl boyunca yolcu taşıyan Otonom e-ATAK, Karsan’ın otonom teknolojideki öncülüğünü gösteriyor.

Norveç’in Stavanger şehrinde 2022’den bu yana açık trafikte biletli yolcu taşıyan Otonom e-ATAK, kısa süre önce tünel içeren bir rota ile güzergahını güncelleyerek tünelden geçen ilk otonom araç olarak bir ilki daha başardı. Fransa, Romanya ve Türkiye’de de devreye alınan otonom projelerle Karsan, Otonom e-ATAK ile 75 bin kilometre otonom sürüş deneyimi elde ederken, 27 binin üzerinde yolcu taşıdı.

Son olarak, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde havalimanı otonom projesine imza atan Karsan, 2024 sonunda teslim edeceği 2 adet Otonom e-ATAK’la, dünyada ilk kez havalimanı transferini otonom bir araçla gerçekleştiren marka olacak.

Karsan’ın bu yenilikçi ve çevreci yaklaşımları, küresel toplu taşıma sistemlerinin geleceğine yön vermeye devam ediyor.

4o

Devamını Oku

Popüler