Sosyal Medya

Aydın

Aydın’da Bulunan Kemikler Kayıp Olan Zihinsel Engelli Servet Cesur’a Aitmiş

Paylaşım

tarih:

Aydın’ın Çine ilçesinde yaklaşık beş ay önce bulunan kemik parçalarının, 2023 yılının Temmuz ayında kaybolan Servet Cesur’a ait olduğu keşfedildi.

3 Kasım 2023’te, Evciler Mahallesi’nden kayıp ihbarı yapılan zihinsel engelli Cesur (30), İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından kayalık alanda bulunan kemik parçaları üzerindeki incelemesi tamamlandı.

İnceleme, kemik parçalarının Servet Cesur’a ait olduğunu ortaya çıkardı.

Olayla ilgili bir soruşturma yürütülüyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aydın

Aydın’ın Efeler İlçesinde İki Otomobilin Çarpıştığı Kazada 7 Kişi Yaralandı

Paylaşım

tarih:

By

Aydın'da iki otomobilin çarpıştığı kaza

AYDIN (AA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Kopuk’un kullandığı 09 AGU 741 plakalı otomobil, Aydın-Muğla kara yolu Yenipazar kavşağında Müzeyyen Acar idaresindeki 35 MEL 42 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Aydın'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı
Aydın’ın Efeler ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada biri çocuk 7 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. ( İl Jandarma Komutanlığı – Anadolu Ajansı )

Kazada 1’i çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Aydın-Muğla kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Devamını Oku

Aydın

Aydın Bozdoğan’da Traktör Uçuruma Yuvarlandı: Şöför Hayatını Kaybetti

Paylaşım

tarih:

By

aydın bozdoğan trafik kazası

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde, bir traktör sürücüsünün hayatını kaybettiği trajik bir kaza meydana geldi. Orhan Baş yönetimindeki traktör, Dömen Mahallesi’nde bir uçuruma yuvarlandı. Sağlık ekipleri, 27 yaşındaki sürücü Baş’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Baş aynı zamanda Bozdoğan İlçe Emniyet Amirliği’nde bekçi olarak görev yapıyordu. Bu olay, özellikle tehlikeli arazilerde dikkatli olmanın ve bu tür ölümleri önlemenin önemini bir kez daha vurguluyor.

Devamını Oku

Aydın

İzmir Torbalı Pancar’da Akılalmaz Ölümlü Trafik Kazası

Paylaşım

tarih:

By

İzmir Torbalı Pancar'da Akılalmaz Ölümlü Trafik Kazası

İzmir’in Torbalı ilçesinde, bir otomobilin otoyolda ters yönde seyretmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kazada, M.E.D. yönetimindeki 27 AAL 924 plakalı araç, İzmir-Aydın otoyolunda ters yönde ilerlerken, Pancar köprüsü mevkisinde Fatma H. idaresindeki 20 AID 355 plakalı araçla çarpıştı.

Kazada her iki sürücü de yaşamını yitirirken, Fatma H’nin aracında bulunan İngiltere vatandaşı William Micheal T. ağır yaralandı ve Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından otoyolda trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Devamını Oku

Popüler