Ekonomi

İESOB TV Yayına Başlıyor

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Türkiye’deki esnaf teşkilatları içinde ilk televizyon yayınını başlatmanın gururunu yaşıyor.

Paylaşım

tarih:

Photo: Shutterstock

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Türkiye’deki esnaf teşkilatları içinde ilk televizyon yayınını başlatmanın gururunu yaşıyor.
İESOB TV, 25 Ocak 2024 Perşembe günü yayınlanacak olan “Başkanlar Konuşuyor” programı ile esnaf sanatkarların ve teşkilatlarının sorunlarını ve görüşlerini halkın dikkatine sunmayı amaçlamaktadır. İESOB Başkanı Yalçın Ata, İESOB TV’nin ilk programının konuğu olacak.
TV programları.
İESOB TV’de esnaf sanatkarlara mesleki, idari, sosyal güvenlik, vergi, istihdam, ulaşım ve diğer konularda uzmanlardan eğitim programları hazırlanacak.
Ek olarak, İESOB TV’ye konuk olarak oda başkanlarını faaliyetlerini, sektördeki sorunları ve beklentilerini anlatabilecekler. Bu bağlamda, İESOB TV, İzmir Esnaf Camiası için önemli bir iletişim aracı olarak hizmet vermeyi amaçlıyor.
İESOB Başkanı Yalçın Ata, “Hep önümüze bakıyor, ileriye bakıyor, daha iyi ve etkin hizmet vermenin yollarını araştırıyoruz. Medyanın büyük önem kazandığı İletişim Çağı’nın gereklerini yerine getiriyoruz.” Temel hedefimiz, esnaf sanatkarlarımızı her alanda geliştirmek, çağa uyumlarını kolaylaştırmak ve değişen toplum düzeninde hak ettikleri yeri almalarını sağlamak. Bu düşüncelerle kurulan İESOB TV, bir televizyon kuruluşu olacak. Esnaf sanatkarların ve oda idarecilerimizin ufkunu genişletecek ve mevcut koşullara uygun bir vizyon oluşturacaktır. İESOB TV, İzmir Esnaf Teşkilatı’nın haklı gururu olan oda idarecilerinin ve esnaf sanatkarlarımızın sesidir.’ dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version