Esnaf ve Sanatkarlar

İESOB Başkanı Yalçın Ata’nın Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Paylaşım

tarih:

İESOB Başkanı Yalçın Ata‘nın, merkez odalarına yaptığı teşekkür ziyaretleri sürüyor. İESOB Başkanvekilleri Ali Üstün, Necdet Heppekcan ve İhsan Esen‘in de katıldığı ziyaretler, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mustafa Güvenli ile başladı.
İESOB Başkanı Yalçın Ata ve İESOB Başkanlık Divanı üyeleri, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu ve oda yöneticilerine de ziyarette bulundu. Buyrukçu Başkan Ata ve Birlik yöneticilerine odanın Kemeraltı’ndaki Kuyumcular Çarşısı’nda yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
Başkan Ata ve Birlik yöneticileri, İzmir Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Kemal Ateş‘i de ziyaret etti. Birlik yöneticileri, İzmir Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın ve oda yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Ata’ya sorunları hakkında bilgi veren oda yöneticileri, sıkıntıların giderilmesi için yapılacak çalışmaları masaya yatırdılar.
İESOB yöneticileri, İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Odası Başkanı Abdurrahman Elvan ile oda idarecilerini de ziyaret etti. Başkan Elvan ziyarette İESOB Başkanı Yalçın Ata’ya günün anısına ‘İşlemeli Ayna’ hediye etti.
İESOB yöneticileri günün son ziyaretini İzmir İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bayraktar Erdem‘e yaptı.
Son derece samimi ortamda geçen ziyaretlerde gelen talepler üzerine İESOB Başkanı Yalçın Ata‘nın çerçeveli makam fotoğrafı, oda başkanlarına sunuldu. İESOB Başkanı Ata, oda ziyaretleri esnasında oda personelleri ile de görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version