İzmir

Başkan Batur, örnek personeline teşekkür etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 304 Sokak’ta görev yaparken bulduğu cüzdanı sahibine ulaştıran Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Mehmet Hüseyin Söğüt’ü örnek davranışı için takdir etti.

Paylaşım

tarih:

Başkan Batur, örnek personeline teşekkür etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, temizlik işleri personeli Mehmet Hüseyin Söğüt, görevini yaptığı sırada bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergileyerek dürüstlüğü ve duyarlılığı için teşekkür etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 304 Sokak’ta görev yaparken bulduğu cüzdanı sahibine ulaştıran Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Mehmet Hüseyin Söğüt’ü örnek davranışı için takdir etti. Başkan Batur, 304 Sokak üzerinde temizlik çalışması sırasında, sahibine ulaştırmak için amirlerini ve emniyeti bilgilendiren ve daha sonra cüzdanı sahibine teslim eden Söğüt ile gurur duyduklarını söyledi. Başkan Batur, Söğüt’ü altınla ödüllendirirken, Konak Belediyesi çalışanlarının her zaman duyarlı olduğuna ve Konak’a hizmet verirken dürüstlüğü ön planda tutarak çalıştığına dikkat çekti. Örneğin için teşekkür etti ve şunları söyledi:

Bulduğun, vatandaşa ait bir emaneti belediyemize yakışır bir şekilde teslim ettin. Böyle duyarlı, dürüst ve namuslu personellerin çalışması belediyemizde bize onur veriyor. Konak Belediyesi personelinin duyarlılığının kamuoyuna duyurulması da önemliydi. Bu duyarlılığın için sana minnettarım. Yöneticileri ve müdürleri tarafından bana söylendiği gibi, çalışkanlığın ve işine sahip çıkmanla örnek bir çalışansın.”

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version