Sosyal Medya

İzmir

İzmir Kemeraltı Kent Lokantası: 4 Çeşit Yemek 50 TL

İlk Kent Lokantası, Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda hizmet vermeye başladı.

Paylaşım

tarih:

İlk Kent Lokantası, Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda hizmet vermeye başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ilk 180 günlük görev süresini kapsayan Hızlı Eylem Planı’ndaki maddeler hızla hayata geçiriliyor. Bu planın bir parçası olarak, yurttaşların sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlayacak Kent Lokantaları’nın ilki Kemeraltı Çarşısı’nda açıldı. Başkan Tugay, “Özellikle gençlerimizin, öğrencilerimizin, emekçilerimizin günlük yemek masrafına destek olmak için hizmete aldığımız Kent Lokantamız İzmir’imize hayırlı, uğurlu olsun. Kent Lokantalarımızın sayılarını artıracağız” dedi.

İlk Kent Lokantası Kemeraltı’nda Açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözler hayata geçiriliyor. Göreve gelir gelmez Halk Ekmek fiyatını 5 TL’ye düşüren, Anne Kart ve Emekli Dayanışma Kartı uygulamasını devreye sokan Başkan Tugay, Kent Lokantaları projesini de hayata geçirdi. İlk Kent Lokantası, Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda hizmet vermeye başladı.

Yol Tarifi Harita

Uygun Fiyatlı ve Dengeli Menüler

Kent Lokantası, hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet veriyor ve dört çeşit yemekten oluşan menüyü 50 TL’den sunuyor. Grand Plaza A.Ş. Genel Müdürü Hilmi Aksoy, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın talimatıyla Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’ndaki ilk Kent Lokantamızı hizmete aldık. Bayram tatilinden sonra birçok ilçeye hizmet götürmeyi planlıyoruz. Hedefimiz her ilçede bir şubemizin olması. Bundan sonra ikinci durağımız Çiğli olacak. Karabağlar, Bornova ilçeleri ile devam edecek. Özellikle öğrencilerimizin olduğu ilçelere yoğunlaşacağız. Kırmızı eti, beyaz eti, bakliyatı ve sebzesiyle beslenme açısından dengeli, güvenilir ve lezzetli bir menü sunuyoruz” dedi.

Advertisement

Halktan Olumlu Geri Bildirimler

Kent Lokantası’nda yemek yiyen Murat Ülkü, “Esnaf için, çarşıya gelenler için çok güzel bir hizmet. Bereketiyle gelmiş Cemil Başkan. Çok teşekkür ediyoruz. Menü çok güzel, mükemmel. Yapana, yaptırana, buraya bunu açtırana çok teşekkür ederiz. İzmirlilere hayırlı olsun” diye konuştu. Ali Osman Balamir de, “Ben böyle bir hizmetin sunulacağını hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim. Harika bir şey. Milletimize, esnafımıza hayırlı olsun. Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. Uygulamadan memnuniyet duyan Mehmet Barış, “Merak ettik, geldik, çok da beğendik. Bu hizmetin çoğalmasını isteriz. Herkes yararlansın. Çünkü çok ekonomik” ifadelerini kullandı. Esnaf Mithat Karakoç ise, “Çok faydalı olmuş. Özellikle esnafımız ekonomik yemek yiyor. Belediyeye teşekkür ederiz. Belediyemiz de olmasa demek insan yemek yiyemeyecek” dedi.

Kent Lokantaları Yaygınlaşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu projeyi diğer ilçelere de yaygınlaştırmayı planlıyor. Başkan Cemil Tugay, artan ekonomik krizde ihtiyaç sahibi yurttaşların yanında olduklarını ve Kent Lokantaları projesini genişleterek daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Advertisement
Devamını Oku
Advertisement
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir